Benvinguda de l'Alcalde

En nom de l'Ajuntament del Morell us dono la més cordial benvinguda a la nostra plana oficial, que pretenem que esdevingui amb el temps en una eina de divulgació del nostre municipi arreu.

Des de l'inici de la nostra legislatura vam apostar per l'entrada del nostre poble a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, apostant fermament per l'espai virtual que ofereix Internet. El Morell, un poble d'arrels agrícoles que ha sabut encarar el futur amb l'adveniment de la indústria, no podia restar al marge de l'oportunitat que significa tenir un Web propi, una finestra oberta al món que ens permet mostrar la capacitat del Morell com a capital dels pobles d'interior. Actualment tenim 2.400 habitants, però el municipi està dins d'un context d'àrea bàsica sanitària, esportiva i d'ensenyament, que dóna servei a uns 5.000 habitants, on s'inclouen els dels pobles veïns.

Per això des d'aquestes ratlles us animo a visitar el nostre Web, des d'on podreu consultar la informació relacionada amb el consistori, la història i l'actualitat del municipi, els atractius turístics, les nostres festes i les entitats que conformen l'entramat social de la nostra població.

L'objectiu del Web del Morell és ser un portal virtual del nostre territori, sempre viu, en què la participació de tots els morellencs i morellenques i dels qui ens visitin de fora serà sempre benvinguda.

Pere Guinovart Dalmau

Alcalde del Morell

Amb el suport de:
Diputació de TarragonaConsorci Administració Oberta de Catalunya


Ajuntament de El Morell , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?